ZETTLER MZX/ZX, ZETTLER Profile

ZETTLER MZX in ZETTLER PROFILE sta napredna in zmogljiva  sistema za odkrivanje in javljanje požara. V svojem srcu uporabljata tehnologijo MZX, ki je namenjena delovanju v najbolj neprijaznih okoljih. Sistema sta zelo odporna na zunanje dejavnike, kot so električni šumi ali viri lažnih alarmov.

ZETTLER PROFILE ima vgrajen sodoben 8,4″ TFT barvni zaslon na dotik, ki opredeljuje nove načine uporabe upravljalne enote sistema. Uporabniški vmesnik s kontekstno pomočjo omogoča enostavnost vseh operacij.

Funkcije, dosegljive prek zaslona, občutljivega na dotik, zagotavljajo podrobne informacije o stanju in zagotavljajo hiter odziv na vse sistemske dogodke.

Popolnoma prilagodljiv zaslon omogoča prilagoditev upravljalne enote celostni podobi končnega uporabnika. Vrhunska oblika  zaslon na dotik, različne možnosti vgradnje in plitvo ohišje omogočajo enostavno vgradnjo in uporabo v estetsko zahtevnih sprejemnih območjih.

Pošljite povpraševanje

BENTEL SECURITY FireClass

FireClass 500 je programabilen modularen sistem, izdelan v skladu s standardom EN54. Namenjen je manjšim in srednje velikim sistemom.

Konfiguracija in upravljanje s sistemom je enostavno izvedljivo preko večjezične alfa numerične tipkovnice in velikega prikazovalnika. Na adresno zanko s kapaciteto 250 naslovov je moč priključiti detektorje in module v vseh mogočih kombinacijah.

Možnost povezovanja sistemov v mrežo, dodatne upravljalne enote in številne druge možnosti so samo še dodatni argument, ki govori v prid seriji FireClass 500.

Pošljite povpraševanje