Tyco Fire Protection Products sprinkler sistem

Tyco Fire Protection Products je vodilni proizvajalec gasilnih sistemov na vodni osnovi z najširšo paleto proizvodov. Neprestane raziskave in razvoj novih produktov uporabnikom zagotavljajo efektivno zaščito in konstrukcijske rešitve za rezidenčne, komercialne, industrijske in javne objekte.

Pošljite povpraševanje

INERGEN®

INERGEN® je okolju prijazno, nestrupene gasilno sredstvo iz naravnega plina (nitrogen, argon, ogljikov dioksid). INERGEN je edini inertni plin, ki hitro pogasi požar, hkrati pa zagotovi varno okolje za ljudi. Ob reakciji z ognjem nikoli ne ustvari škodljivih strupenih ali jedke stranskih proizvodov. Na trgu se uporablja že 16 let, je cenovno ugoden in ne zavzame veliko prostora.

Prednosti gasilnega sistema s plinom
Gasilni sistemi s plinom omogočajo, da premoženje, neprecenljivo dokumentacijo ter nenadomestljive informacije kar najbolje zaščitimo pred požarom, ob tem pa ne uničimo varovanih predmetov in opreme, ne onesnažujemo okolja in ne ogrožamo varnosti ljudi. Na voljo je več različnih plinov, ki se uporabljajo v ta namen (Novec, Inergen, FM200…).

Pošljite povpraševanje